6 Vragen Om Aan Uw Dakdekker Te Stellen

Dakdekker

6 Vragen Om Aan Uw Dakdekker Te Stellen

Het kiezen van een dakdekker kan een stressvolle beproeving zijn. Je hebt misschien te maken met een lekkend of beschadigd dak, en daarnaast moet je alle beschikbare dakdekkers in je omgeving doorzoeken om er een te vinden die de klus goed doet en toch betaalbaar is. Het is begrijpelijk dat je misschien niet zeker weet wat een dakdekker goed of betrouwbaar maakt, vooral als je een nieuwe huiseigenaar bent of er nog nooit een nodig hebt gehad.

Bent U Een Gelicentieerde Dakaannemer?

De meeste staten vereisen dakdekkers om in die staat een vergunning te hebben om te werken; maar codes en vereisten zullen per staat verschillen, wat betekent dat het u zal helpen de codevereisten voor uw gebied te begrijpen. Op deze manier weet u dat u werkt met een dakdekker die zich zal houden aan de codes van uw staat. Als je weet of ze een licentie hebben en of die licentie up-to-date is, krijg je juridisch verhaal als er ook iets misgaat met het werk.

Heeft U De Comp Verzekering Van De Werknemer?

Hoewel het nu wettelijk verplicht is dat dakbedrijven hun werknemers een compensatieverzekering aanbieden aan hun werknemers, ongeacht hun aantal, is het verstandig om het toch te vragen. Sommige aannemers kunnen ervoor kiezen om zonder te doen en hun risico te nemen, maar als het letsel zich voordoet op uw eigendom, bestaat het risico dat u aansprakelijk kunt worden gesteld voor de medische kosten – die geen huiseigenaar wil. Bescherm uzelf door ervoor te zorgen dat de dakspecialist die u inhuurt, een compensatieverzekering voor werknemers biedt.

Verzekering

Draagt U Algemene Aansprakelijkheidsverzekering?

De compensatieverzekering van Workman dekt de werknemers op het dak terwijl ze zich op uw eigendom bevinden, maar u moet zich nog steeds zorgen maken over schade aan uw werkelijke eigendom als gevolg van het werk. Vraag een verzekeringsbewijs om te controleren of de dakdekker een algemene aansprakelijkheidsverzekering heeft, zodat u in het geval dat uw dak, huis of eigendom beschadigd is, niet verantwoordelijk bent voor het dekken van de schade die iemand anders heeft veroorzaakt.

Gebruikt U Dakende Subcontractoren?

Sommige aannemers zullen onderaannemers inhuren om dakwerkzaamheden uit te voeren. Vraag of ze onderaannemers gebruiken en vraag vervolgens om bevestiging dat ze een werknemersvergoeding en algemene aansprakelijkheidsverzekering hebben. Misschien wilt u ook afstandsverklaringen voor pandrechten opnemen, omdat deze documenten u kunnen beschermen in het geval dat de aannemer de onderaannemers niet betaalt.

Oud Dak

Zult U Mijn Oud Dak Verwijderen?

Het is niet ongebruikelijk voor dakdekkers om uw oude dak een visuele inspectie te geven en te bellen om erover te shingelen. Visuele inspecties zullen altijd problemen als zachte of rotte plekken niet identificeren; en als die problemen blijven hangen, zullen ze in de toekomst alleen grotere problemen voor uw dak veroorzaken. Het oude dak moet altijd worden verwijderd voordat een nieuw dak wordt neergezet om ervoor te zorgen dat alle problemen zijn geïdentificeerd en aangepakt.

Ga Je Drip Edge / Edge Metal Installeren Wanneer Je Mijn Nieuwe Dak Installeert?

Druppelrand en randmetaal zijn kleine stukjes aluminium die zich onder de grind bevinden en zich van het dak uitstrekken. Dit helpt om de afvoer naar de goten te leiden in plaats van erachter, waardoor het hout en de fascia van uw dak worden beschermd. Sommige dakdekkers installeren dit misschien niet standaard tenzij dit wordt vermeld, dus zorg ervoor dat u het oproept voordat u een dakbedekkingbedrijf inhuurt.

No Comments

Post A Comment